perjantai 23. joulukuuta 2011

014: Rakas Joulupukki..

Huomenna on jouluaattoo!! On taas ooteltu vuoden verran ja vihdoin se tulee. Kuusi koristeltiin tänään ja kaikki muukin kuntoon talossa, teen tässä nyt tämmöistä viimehetken postausta ennen nukkumaanmenoa (aamulla herätys kello 08:00 ja aattoaamun ratsastukseen). Aattelin pukea Kaprille mun tekemän punaisen joululoimen ja tonttuhatun, punaiset pintelit, punaisia rusetteja ja semmonen punavalkoinen turpapehmuste suitsiin.. Saa nähdä miten se suhtautuu sitten näihin suunnitelmiin!

tossa toi loimi ku tein :)
Käytiin eilen shoppailemassa Jumbossa viimehetken ostoksia ja tietysti samalla eksyttiin - mihinkäs muualle kuin - ostelemaan Kaprille uusia tavaroita.. Ihan Hööksiin vaan, koska ostetaan sitten parempaa tavaraa kun on kisakentille aika lähteä.

Kauheen vaivalloista alkaa selittämään kaikkee mitä ostin, joten tohon alle nyt kuvapostaus-tyyppisesti listaa ostetuista tavaroista. Vielä pitäisi hankkia este- ja koulupenkki, kouluhuopia, satulasaippuaa, ensiaputarvikkeita, muita hoitotuotteita, joku kaulakappaleellinen fleece ja vaikka mitä pientä.. Hollannista meillä on tilauksessa ulkotoppis, panssari ja villaloimi.

perussuojat kotikäyttöön
kolmipalat 135mm
sini-valko-ruskee riimu ♥
riimuun sopiva naru

animalintexii haavoja varten..

tämmösii peruspintelei millä saa vaikka haavan sidottuu

MUST ostos! stubbenin nahkarasvaa
kaviokoukku >:D
tämmöne kotikäyttöhuopa :)
ihan basic huopa, kun toista pestään
tän TYYPPISET suitset mut mustat ja eri merkkiset
ohjat :)
Otsikko oli siis "rakas joulupukki.." ja onhan se ihan ehdotonta tehdä ennen jouluaattoa postaus, jossa kerrotaan joululahjatoiveita.. Joten antaa tulla!

1) Kaprille kaikkee kivaa tavaraa (ne mitä se välttämättä tarvii vielä)
2) + kaikkea mitä se ei välttämättä tarviis :D (eli Jin Stirrupit sinisenä, vereduksen suojat etujalkoihin, equilinen huopia..)
3) rakennekynnet (en oikeesti ees tiiä miks toivon näitä..)
4) uus kameran runko (Canonin 7D), mutta koska tiiän etten saa vielä tätä kun sain ton 1800€ maksavan Canonin putken keväällä, niin sitten tohon putkeen uuden suojalinssin vanhan tilalle...
5) rahaa..........

Ei tullut mitään mieleen nyt, mitä oon toivonut. Oikeesti, kun alkaa miettimään MITÄ oikeesti tarviisin ja mitä haluaisin, niin aika erilaiset listat tulee.. En tiiä mitä sieltä sitten tulee, toivottavasti jotain kivaa. Ainiin, tosta listasta puuttuu varmaan 90% kaikista jutuista, mitä oon toivonut.. mm ajaton.kuvat.fi-sivuille lisää aikaa (menee kiinni 1.1.2012 jos en maksa lisää sinne..).

Ei mutta nyt meen nukkumaan, että jaksan aamulla ratsastaa ahkeraan! Menkää tekin tallihommiin aattona, se on oikeen piristävää, sitten iltapäivällä kirkkoon ja illalla avaamaan lahjoja. Mikä joulu ♥

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat