tiistai 27. joulukuuta 2011

015: "Kaukana kotoa"

Pari päivää on mennyt taas ilman postauksia. Näin on päässyt käymään, koska en oo sattunut olemaan kotona päivittelemässä jouluaaton jälkeen. Ensiksikin kaikille yhteinen kysymys: mitäs saitte joululahjaksi? Kommenttia tulemaan! :)

Itse sain joululahjaksi melko paljon kaikkea, ja yllätys oli ettei mitään ns. turhaa krääsää tullut. Sellaisia peruslahjoja, joita joka vuosi tulee tuli jonkin verran (suihkugeelit, korut, vaatteet, karkit..). Kummeilta sain lisäksi rahaa, vanhemmilta rahat Jin Stirrupeihin (Aaa enää ongelma minkä väriset stirrupit ostais! Kertokaas mulle, siniset/ruskeet/mustat/hopeet?) ja kuten ilmeisesti facebook-päivitysten perusteella monet muutkin, meillekin tuli iPad2. Isältä olin saanut aikaisemmin jo Pariisin-matkan ja uuden objektiivin.

Jin stirruppeja
Lauantaina eli jouluaattona käytiin tietysti aamulla jouluratsastamassa! Laitoin Kaprille päälle tekemäni punaisen joululoimen, tonttulakin, punaiset pintelit ja semmosen pari vuotta sitten tekemäni turpapehmustehomman.

Joulumusiikin tahdissa 10 hevosen kera oli mukava ratsastaa ja Kapri ei edes oikeestaan välittänyt tästä uudesta kummallisesta hälinästä. Vähän mentiin railakkaasti ja ilman kontrollia välillä, varsinkin katrillia ratsastettaessa (tamma ei ihan tajunnut, mitä ideaa on mennä toisen hevosen vieressä..). Mutta hauskaa oli! Sunnuntaina meno oli tosin kyllä aluksi melko virittynyttä lauantain takia.. Heh :) Lopuksi Kapri olikin sitten varmaan paras mitä ikinä ollut mun kanssa!

tommonen pieni kuva, kun kotikoneella on ne paremmat..
Apua, nyt on mennyt tasan kaksi viikkoa siitä, kun Kapri tuli mulle Solbackaan! Ihan törkeen nopeesti on mennyt kyllä aika. Tuntuu, että siitä olis vasta muutama päivä.. Niin se aika menee. Piudehan on meidän esteopettaja ja hänen valvovan silmän alla Kaprin kanssa ratsastelen suurimman osan ajasta. Eilen lähetin lisäksi Jonna Aaltoselle viestiä, josko hän pystyisi pitämään mulle koulutunteja kerran/pari viikossa. Vastaus tulikin todella nopeasti ja nyt vain päivämääriä pitäis sovitella.

Jonna on käynyt pitämässä viime talvena tunteja Solbackassa muutamille halukkaille aina silloin tällöin ja lisäksi samoihin aikoihin mulle yhdellä entisen ratsastuksenopettajani kouluhevosella Piticellellä (itseasiassa mun blogin otsikossa se rautias hevonen, kolmas oikealta). Tykkäsin hirmu paljon hänen opetustyylistään ja tehtävistään. Kannattaa kokeilla joskus, jos on siihen mahdollisuus!

kouluhuopa.. tarviis vielä sen koulupenkin!

tämmönen fleece, missä peittyy myös puolet kaulasta
loimivyö
Mitä hyvää on joulun jälkeisessä ajassa? ALET ALKAA! Oikeesti, vaikkei olis mitään tarvetta ostaa mitään tai edes rahaa ostaa mitään, on kiva katella alennustuotteita ja miettiä mitä kaikkea vois saada, jos olis rahaa ostaa. Parastahan tietysti on, että nyt kun on loma, on sellaiseen myös aikaa.

Itse eksyin syystä tai toisesta Hööksin sivuille sunnuntaina: paljon tuotteita 50% alennuksella! Innoissani aloin selailla näitä, ja kappas, kyllähän sieltä tilaamisen arvoisia tavaroita löytyi. Yllä kuvia tuotteista, mitä tilattiin (ja kaikki puoleen hintaan). Toi Showmasterin loimivyö oli reilu 7€, mutta nyt 3,60€. Samanmerkkinen ruskea fleece normaalisti hintaan 49€, mutta nyt 24,50€. Ja sitten vielä toi kouluhuopa, normaalisti 26€ mutta nyt 13€. Hauskaahan on se, ettei meillä vielä ole koulusatulaa tai estesatulaa vaan lainataan tallin satulaa, mutta ostinpahan nyt kun näin paljon halvemmalla sai. Tällaisia perustuotteita, ei mitään glamouria vielä :)

Ollaan Tessan kanssa etsitty netistä ulkomaalaisia hevostarvikekauppoja, joissa myytäisiin Vereduksen suojia ja Jin Stirrupin jalustimia halvemmalla kuin Suomessa. Jos joku tietää ja haluaisi vinkata, auttaisi paljon... Tessan blogia voit lukea osoitteesta http://ponylife-tessa.blogspot.com/.

Oikeen alppimaisemat :D

hupsu tamma

Kapri nätteilee :)
Ihan tyhmää kun ei oo lunta. No, vaikka satoi vettä, päätin ottaa Kaprista kuvia. Innostuin illalla (yöllä) vielä muokkaamaan näitä kuvia vähän tällain "puolen minuutin taktiikalla" ja tämmöistä jälkeä tuli. Kaverit repeili näille facebookissa, niin oli pakko jakaa teille tännekin! :D Ihan mahtavaa Uuden Vuoden odotusta teille kaikille, tämä tyttö lähtee nyt Joensuuhun alennusmyynteihin. Ja tuun takaisin kotiin torstaina, jolloin olis tarkoitus hypätä Kaprilla eli siitä teille sitten juttua lisää!

Ainiin, lisää ylläolevia kuvia osoitteessa http://ajaton.kuvat.fi :)

2 kommenttia

  1. Tosi kiva blogiteksti :> Ite en oo pääsemässä ale-myynteihin, joten tyydyn kanssa nettiin :D Mun joululahjasaalis oli tänä vuonna pääasiassa Puman kengät ja uus kännykkä, ja sitten sitä kaikista tavanomaisinta "krääsää"; sukkia, yökkäri, suklaata.. ^^

    VastaaPoista
  2. Kiva että tykkäsit! Joo, tää netti on kyllä mun elämän pelastus :D Sullakin tuntuu olevan tosi kivat joululahjat, eli hyvä joulu ollu ;)

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat