maanantai 9. heinäkuuta 2012

071: Here I come, Holland!

Pakko tulla päivittämään vielä viimeinen postaus ennen matkalle lähtöä. Huomenna matkaan siis Hollantiin Guttecoveniin viettämään loppukesää Nina Fagerströmin luokse. Töihin olen menossa ja rankkaa, mutta antoisaa aikaa on luvassa. Yritän postailla teille mahdollisimman usein, mutta oletettavasti en pääse netin äärelle kovinkaan helposti ja silloinkin kuvien saaminen koneelle voi olla hankalaa - eli yrittäkää kestää, ilmoittelen kyllä itsestäni (ja paikasta!) heti kun pystyn :)

Matka ei sinäänsä jännitä, mutta eniten mietityttää, osaanko puhua tarpeeksi sujuvasti englantia Ninan miehen kanssa. Viime vuonna pärjäsin Belgiassa hyvin, mutta koska meillä oli silloin suomenkielinen käytävä (Nina, Tiina, Inkku ja Viivi + minä), saatiin lähes kaikki "juoksevat" hevosasiat hoitaa suomeksi. Ja tietysti menomatka Guttecoveniin jännittää, sillä Nina tulee hakemaan minut miehensä kanssa lentokentältä ja siinä tunnin ajomatkan aikana pitäisi yrittää jotain selittää englanniksi varmaankin..

Tähän matkaan liittyen luvassa saattaa olla kaikkea muutakin jännittävää, mikäli huhtikuun puheet pitävät vielä paikkaansa. Ilmoittelen näistä kuitenkin vasta myöhemmin, kunhan asiat varmistuvat ja syksyn tilanne selkenee! Eletään jännityksessä ja toivotaan parasta.

Meillä oli tänään pikkuveljeni Juhon rippijuhlat ja sen takia laitan tähän alle muutamia kuvia juhlista. Muuten tästä postauksesta tulisi ihan kuvaton, sillä en jaksa alkaa kaivamaan viime vuotisia Stephex-kuvia esille kaikkien kansioiden takaa koneen viimeisimmistä nurkista.

Pitäkää peukkuja matkaa varten! Toivottavasti kaikki menee hyvin, eikä Air Berlin tee konkurssia ennen kuin kone on ilmassa..

Serkku Hilla Maria ja minä, hiukan pidempänä vaan :D
Tää on tää perusilme..

Äidin puolen serkut koossa: mä vasemmalla ja veli eli sankari melkein keskellä :)

Isän puolelta osa serkuista, osa puuttuu kuvasta kokonaan.

Janita ja mä, kunnon 007 meininki :D!

7 kommenttia

 1. Vautsi, pikkusenko ois huippua lähteä johonkin Hollantiin töihin! o:

  http://pokerijaelli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Postaat sit mahdollisimman usein, mä haluun kuulla kaiken sielt! :D Eikö Sarina lähdekkään sun mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänhän piti Sarinan kanssa lähtee Belgiaan Stephexille, mutta koska Nina lähti sieltä pois, se pyys mua tulemaan luokseen Hollantiin ja Sarina ei päässyt sinne.. Eli Sarina on nyt tällä hetkellä Sveitsissä ja hänellä menee aivan loistavasti, ainakin mitä äsken laittoi viestiä :D

   Poista
 3. hyvää matkaa! ja millon teet sen valokuvauskilpailun loppuun? (:

  VastaaPoista
 4. mistä oot noin ihanan mekon löytänyt :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin sen vissiin.. öö.. en nyt mene sanomaan kun en oo ihan varma, mutta enivei Forumista Helsingistä ja kauppa tais olla Vero Moda? Ehkä..

   Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat