keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

#173: Veljekset Wahlstenin facebook-arvonta

MUOKATTU: Talvi tuli takaisin, tai ainakin niin taisi käydä blogin ulkoasulle.. En jaksanut valitettavasi tapella tämän kanssa enää tänään, mutta huomenna jatkuu! Laittakaahan ehdotuksia taustaväristä, kyhäsin nyt nopeasti tämän sinisen ja melko synkkähän tästä tuli. Ei auta kuin rueta hommiin huomenissa :)

Käykäähän kaikki tutustumassa Veljekset Wahlstén Oy:n facebook-sivustoon! Vastikään kyseisellä sivulla on rikkoutunut 6000 tykkääjän raja, mikä on melko huima määrä - nähtävissä siis on, että laatuun luotetaan ja sitä arvostetaan.
 
Veljekset Wahlstén Oy:n facebook-sivuilla on joka kuukausi vaihtuva arvonta, jossa kenellä tahansa on mahdollisuus voittaa kuukausittain vaihtuva tuote itselleen. Tässä kuussa arvotaan upeat W-Profilen Beta Super Grip -kumiohjat. Osallistuaksesi kilpailuun tulee sinun tykätä ja jakaa kuva facebookissa. Arvontaan pääset tästä.
____________________

Blogin päivittäminen on nyt jäänyt vähemmälle, mutta yritän petrata lähiaikoina. Työkiireet ja valmennuskurssin alkaminen ovat jättäneet kotiajan lähinnä vain yöuniin, joten aikaa koneella istumiselle ei ole ollut ollenkaan. Nyt mun on lähdettävä tallille ja turin juuri äsken töistä, illalla käytän aikaa lukemiseen.

Champin kanssa menee todella hyvin, lukuunottamatta sitä, että se on polkenut molemmat kantapallonsa oikeasta etujalasta halki, melko pahasti. Toinen meni viime viikolla ja jälkimmäinen eilen. Ompahan tullut todettua, ettei hevonen ole imppariherkkä, siillä vaikka kantapalloista puuttuu lähes puolet, ei hevonen ole ontunut tai aristanut jalkaansa mitenkään!

Eräs kuvaaja oli ottanut kuvia Tampereen hevosmessuilta ja löysin sieltä kuvia itsestänikin. Hehheh, enpä olisi uskonut joutuvani salakuvatuksi. Tässä siis pieni maistiainen tulevasta postauksesta, joka sisältää myös juttua hevosmessuilta!


Kuva http://hamh.pic.fi - kannustettiin porukalla Evis voittoon Ride&Drive -kisassa!

24 kommenttia

 1. Hyviä kuvia, oli pakko käydä katsomassa ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kuvaaja onnistunut kuvissaan vaikka ite näytän (niissä missä oon) lähinnä halvaantuneelta rotalta :D

   Poista
 2. En uskaltanut tulla moikkaamaan, vaikka näinkin sut useasti sunnuntaina. No, omapa on vikani. :| Mutta oot tosi nätti ja sulla on ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä aluksi google-tilillä... ;o t. Anna D

   Poista
  2. Kiitos! Olisit vain rohkeasti tullut, olisin jakanut niitä PM-esitteitä pois, kun se homma ei oikeen sujunut :D

   Poista
 3. Mäki näin sua vaikka kuinka monta kertaa ja olit siel kentän keskelläkin:) stalkkailtiin sua katsomosta;D

  VastaaPoista
 4. Ärsyttää ku ooot niiin kaikkien huippujen (ja ei niin huippujen) paras kaveri XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, jos se sun peppuas kutittaa :D kai sitä saa olla tekemisissä kenen tahansa ihmisen kanssa? tuskin kukaan määrittelee sunkaan kavereitas. Valoja taas päälle :D

   Poista
  2. Aada oliko toi sun mielestä nyt niin ilkesti kirjoitettu? Mun mielestä anonyymi vain sanoi asiallisesti asiansa, mutta sä vastaat todella töykeästi! Kasvaisit vähän.

   Poista
  3. Ei, ei ollut mun mielestä ilkeästi kirjoitettu, vaan erittäin huvittavaan sävyyn. Vastasin anonyymille juuri samalla tavalla takaisin, sillä kyseessä on kuitenkin oma blogini. Jos koit vastaukseni jotenkin erityisen töykeänä, pahoittelen kyllä asiaa, mutten voi sille valitettavasti enää mitään - enkä myöskään muuttaisi vastauksestani yhtään mitään, sillä en koe sitä itse töykeänä (meillä esim sekä ensimmäinen että viimeinen lause ovat varsin yleisiä "huumoriheittoja" ja kaksi keskimmäistä vain täyttä faktaa). Se, miten kehityn/olen kehittynyt elämässäni henkisellä tasolla ei liene olennainen osa tätä asiaa :)

   Poista
  4. Lisään vielä, että ekan anonyymin kommentti ei siis ollut ilkeä, vaan "turha" :)

   Poista
  5. mun mielestä aada vastas just oikein, koska tosta ekasta anosta paistaa niiiin läpi katkeruus XD ei tarvii tulla aukoo päätään edes puoliasialliseen sävyyn asioista jotka ei kuulu sille tai mistä ei tiiä mitään (tuskin ano tietää aadan kaveripiiriä niin tarkkaan?) :> eiks jep?

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Siinä kun kannoitte esteitä sunnuntaina :D

   Poista
  2. apuaa :D lähetä kuvia mulle jos jossain niistä näytän ees puolifiksulta..!

   Poista
 6. Näin sut siel kentäl ku olise ride&drive kilpailuu :))!!

  VastaaPoista
 7. haha täälläkin tuli bongattua sua ! Kattelin eka kauheesti et ootko se sä ja siskollenikin selitin jotain et on toi ihan varmana se aada :D:D ja sähän se tosiaan olit :)

  VastaaPoista
 8. Haha oon itekki Eviksen kaveri :D en ollu kattomassa mut näin siitä videoo ja tosi huvittavan näköstä nähä Evis ratissa XD!

  VastaaPoista
 9. Voitko liittyä mun blogin lukijaksi? Tässä ois tää osoite : http://juliaaasd.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat