tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 24. luukku - Hyvää Joulua!

 
Joulukalenterin viimeinen luukku avautuu joskin lumettomissa, niin hyvin jouluisissa tunnelmissa. Kirjoitan tämän teille täysin reaaliajassa ja vasta näin illalla, jotta sain siihen kaiken tarvittavan materiaalin mukaan. Haluan toivottaa kaikille lukijoille oikein rentouttavaa ja ihanaa Joulua! Nauttikaa lomasta, mikäli teillä sellaista on :)
________________
 
Jouluaaton kunniaksi luvassa on paljon kuvia ja tällä kertaa vähemmän tekstiä. Päivä alkoi tallilla joulukatrillin merkeissä aamuvarhain, jonka jälkeen ratsastelin Champin vielä rennoksi - se kun jännittyi katrillin takia aivan viulunkieleksi ja halusi mieluumin katsella ja kummastella yleisöä kuin keskittyä olennaiseen, eli kuskiin selässä. Hevonen sai paljon herkkuja omenoiden, pipareiden ja hevosnamien merkeissä ja laitoin sille myös uuden Mehukattipurkin karsinan seinälle vanhan ollessa jo roskiskuntoinen. Tarhailemaan ruuna pääsi Joulun kunniaksi jo ennen kahtatoista, joskin sää oli sateinen ja harmaa.
 
Tallilta kotiuduin vasta iltapäivällä, sillä kävin viemässä kavereilleni lahjoja ennen kotiin paluuta. Kotona söimme perinteisesti joulupuuron, enkä tälläkään kertaa saanut mantelia! Onko jollekin sattunut onni kohdalle tänä vuonna? Joulupuuroilun jälkeen matka suuntasi joulukirkkoon ja sitten katsoimme Joulupukki ja noitarumpu -elokuvan. Ilta jatkui jouluruoan merkeissä, jonka jälkeen osa perheestämme suuntasi saunaan. Itse päivittelin tässä välillä blogia ja yritin saada kaikkea tarvittavaa valmiiksi, jotta saisin avattua sen teidän näkyviin ennen päivän vaihtumista. Illalla avasimme lahjat ja nyt katsomme elokuvaa.
 
Moni tosiaan saattoi ihmetellä, miksi blogini oli suljettuna tänään. Halusin kerrankin tehdä kunnon "joulusiivouksen" myös täällä blogissa, johon kuului kokonaisvaltainen ulkoasun muutos, välilehtien tekstien päivittäminen ja uusien sivupalkin elementtien luominen. Lisäsin myös tuonne "linkit" osioon lisää vanhoja postauksia, jotta niitä olisi helpompi löytää. Mitään ei siis täältä poistunut, mutta uutta tuli lisää!
 
Mutta nyt niihin kuviin. Äitini videoi koko joulukatrillin, mutten valitettavasti kerennyt siirtää videota nyt nettiin. Näitä kuvia on paljon, toivottavasti ei haittaa!
 
Mikä kuvista oli suosikkinne? Mitä te saitte joululahjaksi?
 

















 

 
Tämän vuoden joululahjat pääpiireittäin: hiustuotteita, herkkuja Champille ja mulle, koruja, vartalotuotteita, lukemista, Back On Track selänlämmitin Champille, koriste-esinteitä, arpoja, rahaa, yöpukuja ja kylpytakki ja leffa! Ei siis mitään turhaa, koska edes tota Sarinan lähettämää Justin Bieber -kaulanauhajuttua ei voi mitenkään laskea turhaksi...... (??!) :D
Tässä se nyt oli, nimittäin Aadan hevoselämää -blogin joulukalenteri. Mitä piditte? Nyt on vuorossa paluu arkeen eli postaustahti tulee olemaan noin kaksi postausta viikossa. Vielä kerran: hauskaa Joulua! ♥

25 kommenttia

  1. Kivoja kuvia :) + Upee tää uus ulkoasu ! :O

    VastaaPoista
  2. Oiii ihania kuvia!!!<3 Hyvää joulua teille!:D

    VastaaPoista
  3. Vitsi miten mageet noi suitsien ja harjan koristeet Champilla! Olitte oikein panostaneet! :D

    VastaaPoista
  4. Olipas Champilla hienot joulukoristeet!:D
    Tää sun joulukalenteri oli tosi kiva:)

    VastaaPoista
  5. Tuo neljäs ulkokuva oli mun lempparini, Champ poseeraa siinä hienosti ! Tossa kuvassa on vain jotenkin niin rauhallinen, lempeä ja rakastava tunnelma. Kiva, että teidän tallilla järjestettiin tollainen joulukatrilli. Täällä pohjosemmassa ei joulua mitenkään erityisemmin huomioitu, mutta kun niin pienellä yksityistallilla asutaan, niin ei sitä varmaan luonnollisestikaan yleensä mitään suurempia kemuja järjestetä. :D No, heppa oli ainakin tyytyväinen saadessaan ratsastuksen jälkeen muutaman extraporkkanan. ;) Niin ja hei, kerkesit hyvin toteuttamaan nämä kaikki joulukalenterin luukut ajallaan ja mukaan olit saanut hyvin muitakin kirjoittajia ja kiinnostavia postauksia, tykkäsin tästä kovasti ! Hyvää joulua vielä sinnekkin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. harmi ettei teillä järjestetty mitään joulujuttuja, mutta onneksi heppa sai porkkanaa ;)

      tosi kiva kuulla, kiitos! :) hyvää joulua myös sinne!

      Poista
  6. Ihanii kuvii en osaa sanoo mikä on paras !!!! Ehkä toi vika kuva susta ja Champista siis, tui tui !

    VastaaPoista
  7. Vau miten upealta te näytätte! :)

    VastaaPoista
  8. Hauska katsella noita piha kuvia koska nehän on jouluisia muta ei näy lunta missään! tääläkin sataa vain vettä :(

    VastaaPoista
  9. Vauu tää úlkoasu, Susanna on niin taitava! Kaikki kuvat on tosi kivoja ja hauskoja ;)

    VastaaPoista
  10. Muilla vähä jotai punasta ja Champ kunno joulukuteissa:DD! Ihana! Ja tää banneri on upee, paitsi outoo ku sulla on aina ollu semmonen sun tekemä ja tyylinen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. älä oon kunnon panostaja ku letitinkii xd joo hei kerranki mun blogi näyttää hienolta heheheheh :D

      Poista
  11. Hoh, mää meinasinki käyä täällä nipottamassa että sun banneri on niin kesänen ja että käske Susannan tehä sulle uus nii tadaa, seuraavana päivänä täällä oli uus!:D freaky..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tätä on suunniteltu lokakuulta asti, oltiin vaan.vähän hitaita toteuttaa :D mutta aika velho oot ;)

      Poista
  12. Onko tuossa 4. kuvassa friisiläisiä???? :D

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat