sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

#533: Maailman parhaimmat ratkotaan tänään!

Huh, tänään eletään kyllä jännittäviä hetkiä. Suomessa järjestetään eduskuntavaalit, joka herättää ainakin oman mielenkiintoni. Olen aina seurannut politiikkaa ja ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, joten tämän kevään aikana mua on hemmoteltu oikein olan takaa kaikella vaaleihin liittyvällä mediasisällöllä. Mutta jotta päivästä saataisiin vielä mielenkiintoisempi, kilpaillaan Yhdysvaltojen Las Vegasissa tänä iltana World Cupin finaali esteratsastuksessa. Voi että!
 
En oikein edes tiedä, mitä sanoa. Seuraan melko tiiviisti esteratsastuksen suurkilpailuja, kuten World Cupia ja Global Champions Touria. Meillä oli aiemmin kotona kanava, josta näitä lähetyksiä näki jälkikäteen tai jopa suorana, mutta kanavapaketin uusiutuessa tuo mahdollisuus jäi valitettavasti pois. Tämän viikon aikana Yle on tarjonnut meille ratsastusurheilun ystäville huippu-urheilua koko rahan edestä, sillä niin este- kuin kouluratsastuksen WC-finaaleja on päässyt seuraamaan joko suorina lähetyksinä Yle Areenasta tai jälkikäteen koostelähetyksinä kotisohvilta tv:n ääressä.
 
Tämä kuva on Hollannista, kun katsoimme vuonna 2012 Olympialaisia tallitöiden ohessa kannettavalta.
Tämä kuva taasen on itse pelipaikalta Las Vegasista: radankävely! Kaverini Erja on kisoissa töissä ja antoi jakaa kuvan kanssanne tänne blogin puolelle. Kiireistä elämää: suoraan Pariisista Saut Hermésin kisoista toiselle puolelle maapalloa :D
Aikaerot Yhdysvaltojen ja Suomen välillä ovat mitä ovat, joten suorat lähetykset sijoittuvat ajallisesti melko haastaviin hetkiin. Monet kaverini ovat heränneet aamuyöllä viiden aikaan seuraamaan esteratsastusta, mutta itse olen päättänyt kuitenkin käyttää nekin tunnit nukkumiseen ja lähtenyt tallille kuuden jälkeen hakemaan sitä motivaatiota, mitä muut etsivät huippuja katselemalla. Valintoja, valintoja..
 
Tänään asiat ovat kuitenkin ihan toisin, sillä finaalin kolmas osakilpailu eli se, missä World Cupin voittaja esteratsastuksen osalta ratkeaa, on ihan pakko nähdä suorana. Meitä kokoontuu vähän isompi porukka yhteen Erikan luokse ja pääsemme yhdessä jännittämään, ehkä jopa lyömään vetoa voittajasta ;) Mulla on omat suosikkini ja tiettyjä ratsastajia seuraan mielenkiinnolla siksi, että mulla on ollut jonkinlaista kosketuspintaa heidän hommiinsa: esimerkiksi yksi ratsastaja oli samaan aikaan hevostensa kanssa Stephexillä.
 
Esteratsastuksen World Cupin kolmas, ratkaiseva finaali hypätään tänään 160cm korkeudella Las Vegasissa ja lähetys on katsottavissa Yle Areenassa (tässä suora linkki sivuille) 22:00-01:30 Suomen aikaa! Koostelähetys tulee seuraavana päivänä Yleltä 18:00-19:00. Nyt kaikki seuraamaan kevään huipennusta!
 
Onko teillä omia suosikkeja? Aiotteko katsoa finaalilähetyksen? :)

6 kommenttia

 1. Kisastudiossa! Hurraan tietysti Jos Verlooylle ja Dominolle, joka on hevoseni veli. :D

  VastaaPoista
 2. Miten muuten saat läpinäkyvän taustan banneriis? Millä muokkaat bannerisi?

  VastaaPoista
 3. WC-finaaleja *huutonaurua* ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeiset ponnistukset ovat nyt käynnissä ;)

   Poista
 4. Jännää! Millon muuten tulee linkkaa blogisi- tulokset :-)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä se Molly Malone on superhieno!

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat