tiistai 6. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 6. luukku - Hyvää itsenäisyyspäivää!


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Tänään kuudes joulukalenteriluukku on hieman vähemmän panostusta vaatinut, sillä olemme kaveriporukalla tällä hetkellä porukoideni luona viettämässä itsenäisyyspäivää hyvän ruoan ja linnanjuhlien merkeissä. Perinteinen kokoonpano, sama juttu oli meillä jo viime vuonna ja toivottavasti myös ensi vuonna!

Itsenäisyyspäivän kunniaksi saatte pienen maistiaisen kuvista, joita otimme viime viikolla kaverini hevosesta. Päivä oli mukavan aurinkoinen, mutta ihan perinteisten pääkuvien lisäksi otimme muutamia ovensuukuvia eli näitä niin kutsuttuja studiokuvia. Mä en ole kuvannut noita kovinkaan paljon, edellisen kerran parisen vuotta sitten ja siihen se onkin jäänyt. Ihan hauskaa vaihtelua, vaikka ei ehkä se mulle ominaisin kuvausmalli.

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille vielä kerran! :)
3 kommenttia

  1. Hyviä kuvia noi kaikki!:) mun lemppari/suosikki kuvat olivat: 1,3,4,5,5 ja 7. Muutenkin kaikki kuvat ovat hienoja Aada! Voiko Champ tulla välillä kirjoittamaan postausta? Koska Champ on hassu kun se onkin monta kertaa kirjoittanut!:D mutta hyvä postaus Aada!

    VastaaPoista
  2. Siis: 1,2,3,4,5,6 ja 7:)

    VastaaPoista
  3. Sori siis 1,3,4,5,6 ja 7;) meni vähän sekasin tossa 21.19 ja 21.14 :D

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat