torstai 8. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 8. luukku - Tallivideopostaus


Joulukalenterin kahdeksannen luukun takaa paljastuu paljon toivottu tallivideopostaus. Jos mun pitäisi nimetä yksi kaikista toivotuin postaustyyppi, taitaa se ehdottomasti kallistua juurikin tuon videopostauksen puolelle - ja tarkennettuna vielä tallielämään. Mutta enhän mä tuota tarkennusta ihmettele, onhan tässä kyseessä kuitenkin hevosista kertova blogi!

Mä en kuvannut tällä kertaa kovin spesifiä videota, sillä mukana ei ole esimerkiksi sitä perinteista osuutta siitä, kuinka laitan hevosta kuntoon. Kuvaus tapahtui perinteisen puhelimen voimin, sillä järjestelmäkamera, jolla normaalisti olen kuvannut videopostaukseni, on nyt käytössä isälläni. Yritän saada tuon kameran joskus jälleen itselleni ainakin hetkellisesti, jotta saisin vähän parempilaatuisia videoita teidän katseltavaksenne. Mutta siihen asti on tyydyttävä joko kännykkälaatuun tai ikivanhaan videokameraan, jonka laatu ei juuri puhelimen tasosta eroa..

Pidemmittä puheitta, tässäpä teidän toivoma video. En selittänyt ratsastuksista sen kummemmin, sillä edellisessä postauksessa on kerrottu tarkemmin ääniraidallisen valmennusvideon kera tunnin sisällöstä ja siitä, miten ratsastus lopulta sujui. Jollekin teistä saattaa hetätä kysymyksiä tuosta toisesta videolla esiintyvästä hevosesta, mutta kerron siitä tarkemmin joskus toiste, mikäli sellainen tilanne eteen tulee :)

Mitä pidit tallivideopostauksesta?


4 kommenttia

 1. Tosi kiva video Aada!♥ Ihanasti paljon sisältöä siinä:D -eli onnistunut päivä valinta

  VastaaPoista
 2. Tosi tosi tosi kiva video!! Aiemmatkin videot (eli valmennusvideo ja Q&A-video) oli huippukivoja :) Champ on niin ihana, mun unelma olis että mullakin olis joskus joku noin ihana hevonen <3 <3 Mutta taitaa jäädä haaveeksi ;) Muuten, minkä rotuinen toi Vilho on?? ps. Kiitos kun teet joulukalenteria, se piristää tätä joulun odotusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tähän omaan kommenttiini, koska unohtui sanoa, että mä tykkään eniten just tuollaisista videoista joissa kuuluu äänet eli ei ole mitään taustamusiikkeja! :)

   Poista
 3. Minne jäi joulukalenteri? :O

  VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat