perjantai 27. maaliskuuta 2015

#521: Kuvapostaus - tuulen viemää

Alkuviikosta puunasin sekä hevosen että itseni kuvauskuntoon, sillä halusin ottaa vähän keväisempiä kuvia sekä hevosesta itsestään, että meistä yhdessä. Yhteiskuvia kun ei ole kunnolla otettu pitkään aikaan!
 
Näin jälkikäteen ajateltuna päivävalinta oli sekä loistava, että huonohko. Seuraavana päivänä pakkasta oli mittarissa melkein kymmenen astetta ja maata koristi jälleen lumikerros, joskin ihan muutamista kohdista - takatalvi ei siis yllättänyt sen pahemmin. Itse kuvauspäivänä sään piti ennusteiden mukaan olla lämmin ja aurinkoinen: no, aurinko paistoi aina räntä- ja vesikuurojen välillä samalla, kun tuuli vinkui joka nurkassa saaden hevoset sähköjäniksiksi. Yritä siinä sitten poseerata iloisena.. :D
 
Erikoisten olosuhteiden vuoksi onnistuneiden kuvien lisäksi koneen muistissa on kymmenkunta epämääräisempää otosta, jotka haluan julkaista tänne teidän naureskeltaviksi lähiaikoina. Niitä kannattaakin odotella, sillä Champilla (ja mulla) on välillä melkoisen typeriä ilmeitä!
 
Mikä kuvista on suosikkisi?
Mitä mieltä olet blogin uudesta ulkoasusta?
 
 















44 kommenttia

  1. Tosi siistejä kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva ulkka, kuvissa ehkä vähän liika kaikkea. Toi kimo heppa vaan wi jotenkin sovi banneriin, ja näyttää että toi ilmeisesti champille tarkoitettu teksti olis tolle kimolle! Muuten oikein kiva :-) (paitsi tervetuloa boksi vielä sininen)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo heitin siihen jonkun kuvan kun en löytänyt mitään kivaa muuta... :/ pakko varmaan vaihtaa jossain välissä!

      Poista
  3. Suosikit on 2, 5, 7, 10... KAIKKI!
    Tosi kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Champin turkki kiiltää kyllä tosi upeasti nyt! Upeita kuvia kyllä kaikki :)

    VastaaPoista
  5. Millon tulee se linkkaa blogisi-postaus :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja kuvia, mutta en oikeen tajunnut noita kukkia ja musta vähän liikaa juttuja yhdessä kuvassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei niillä ollu mitään sen kummempaa tarkoitusta :)

      Poista
  7. Ja ainii bannerista sanoisin samaa kun joku oli aikasemminki sanonut että toi teksi näyttää että tarkoittaisi kimoa heppaa eikä champpia niinkuin oli varmaan tarkoitus ja . kimo jotenkin ei sovi muutenkaa banneriin, siitä saa väärän kuvan sun blogis. Bannerista saa kuvan että ratsastat myös sillä vaikka blogihan kertoo ainakin tällä hetkellä vain champista. Uutena lukijana varmasti ihmettelisin että kuka tuo kimo on kun et puhu siitä täällä, ja uskon että uudet lukijat varmaan tulevat kyselemäänkin siitä. Muuten banneri on kyllä kiva

    VastaaPoista
  8. WAU! Pitää taas hehkuttaa, kuinka Champ on muuttunut, niin hieno! :)

    VastaaPoista
  9. Champ on kyllä upea hevonen!! Ihania kuvia

    VastaaPoista
  10. kuvat muuten kivoja mutta champin ilme on aika kauhistunnut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli aika järkyttynyt, kyttäsi ihan kaikkea :D

      Poista
  11. Tosiaan banneri olisi paljon kivempi ilman kimoa, se jotenkin ei vain sovi siihen ja rikkoo kokonaisuuden. Tosta ois tullu ihan huippu hieno ilman sitä, tai kyllä nytkin oikea puoli on kiva !
    Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  12. Bannerista samaa mieltä ylemman anon kanssa :)
    Postauksen kuvat ovat kyllä hienoja!

    VastaaPoista
  13. Teknisesti tosi hyviä kuvia, mutta voisko hevoskuvauksessakin joskus rohjeta ei-niin-konventionaalisiin ratkaisuihin, eli kokeilla enemmän erilaisia kuvakulmia/ei-niin-tavanomaisia rajauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti voisi, kerro toki jos keksit ideoita! :)

      Poista
  14. Ehdottomat suosikkini oli kuvista kakkonen ja kymppi. :) kaikki olivat kyllä upeita kuvia ja te olette kyllä todella söpö pari. Olen jo kauan ollut hiljainen lukija, enkä ole kommentoinut postauksiisi, vaikka olen lukenut jokaisen kirjoittamasi postauksen. Nyt oli kyllä pakko laittaa kommenttia, kun minun on jo pidemmän aikaa pitänyt laittaa, mutta harvemmin luen näitä postauksia koneella. Teidän bloginne on minun ehdoton suosikki kaikkien suomen hevosbloggaajien joukosta ja suoraan sanottuna olen kiintynyt blogiisi. :D joka päivä pitää vähintään kerran käydä blogissasi ja katsoa onko uusia postauksia tullut. Ennätys taitaa olla kymmenen kertaa päivässä.

    Tämän hetkinen ulkoasu on hyvin kaunis ja keväinen. Tosin bannerissa vas.puoleinen kuva olisi voinut olla joku toinen, että se samaistuisi enemmän noihin kahteen muuhun kuvaan, mutta muuten banneri on hieno. c:

    Olen pitkään miettinyt, että kun olit ennen Champin saamista ulkomailla töissä tallille, niin miten pääsit sinne? tarjottiinko sinulle töitä tai kysyitkö sinä itse? :)

    Champ on kyllä hyvin eleganttinen hevonen ja toista sen laista tuskin löytyykään. Olet löytänyt itsellesi oikein unelmaratsun! Minun piti kirjoittaa vielä paljonkin, kun oli kysymyksiä, mutta ne tietenkin unohtui, joten enpä sen enempää tässä rustaile, vaan toivotan teille hyvää kevään alkua ja onnea tulevalle kisakaudelle! :)

    Ystävällisin terveisin - Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon kommentistasi, ihanaa kun kommentoit :) Nämä piristävät aina päivää ja ovat ihana lisä bloggaamiseen!

      Ensimmäisellä kerralla ollessani ulkomailla, lähetin itse viestiä ja toisella kerralla mua pyydettiin paikalle :) Olen tehnyt näistä postauksia, joissa on enemmän infoa! Kannattaa siis niitä lueskella.

      Voi kiitos vielä kerran! Kommentoi ihmeessä jatkossakin, jos tulee kysymyksiä. Ihanaa kevättä sulle myös :)

      Poista
  15. Tykkään tosi paljon uudesta ulkoasusta!!! :) Ainut mikä ei miellytä on otsikon fontti. Kaikki kuvat oli upeita! :)

    VastaaPoista
  16. Kiva tää ulkoasu ja ihania kuvia:3

    VastaaPoista
  17. Mitä karvankiillotusainetta käytät? upeasti kiiltää champin karva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cowboy Magicia käytän, mutta vain harvoin. Champ syö öljyä, joten se tekee paljon :)

      Poista
  18. Vähänkö hienoja kuvia! Ja ootko muuten leikannu hiuksiasi, näyttää lyhyemmiltä kuin ennen?

    VastaaPoista
  19. Vsutsi, ompas champ hienossa kunnossa :). Mitä muuten champ syö?

    VastaaPoista
  20. Tykkään erityisesti tuosta seitsemänneksi viimeisestä eli mikä sulla on bannerissakin, se on jotenkin tosi kiva kuva teistä! Champ on niin komea ;)

    VastaaPoista
  21. Upeita kuvia! :) Tuli itsellänikin mieleen, että mitä Champ syö kun on noin hyvässä kunnossa vaikka oli tuo mahahaavajuttu? Ja hyvin näyttää menneen treenaukset ym. kun massaakin näyttää jo hyvin löytyvän. Täytyy sanoo että mahtava ratsukko ootte. Tsemppiä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ! Champ syö heinää, selectediä ja iltaisin puuron, jossa on pellavaa, öljyä ja vitskut.

      Poista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat